Žizel Bundšen u autobiografiji otkrila da ju je majčinstvo šokiralo

0
Foto: Instagram

Lista titula koje nosi Žizel Bundšen je poduža. Ona je prvi brazilski međunarodni supermodel, prema časopisu Forbs jedna od najuticajnijih žena na svetu, Viktorijin anđeo, pa čak i holivudska zvezda i producentkinja.

Uz sve to je i majka troje dece: osmogodišnjeg Benjamina, petogodišnje Vivien i jedanaestogodišnjeg posinka Džeka. Decu odgaja ravnopravno sa suprugom Tomom Brajdijem, a sada je napisala knjigu o životu u kojoj se osvrnula i na to kako ju je majčinstvo promenilo.

“Kad sam postala majka, na neki način sam se izgubila. Kao da je deo mene umro. Bila sam vrlo nezavisna. Sve se vrtelo oko mene. Onda sam odjednom dobila malo biće, osetila da ne mogu da radim druge stvari i to mi je teško palo. Sve što sam htela je da postanem majka, a kad se to dogodilo, šokirala sam se”, priznala je za časopis Pipl za koji je dala intervju.

Zbog toga što je zaposlena majka, Bundšen je često osećala krivicu.

Mislila sam da sam loša majka jer decu ostavljam na samo jedan dan. Osećala sam krivicu i kad bih ih povela sa sobom jer smo znali da budemo u avionu, a oni bi plakali”, dodala je.

Puno je ulagala u samu sebe i obećala sebi da će biti najbolja supruga i majka. Kaže kako je bilo teško dok su deca bila manja.

“Ponekad mi je bilo previše svega, čak sam bila i depresivna, ali trudila sam se da budem jaka. Osećala sam strašnu odgovornost majčinstva. Želela sam da učinim najbolje i učinim to ispravno. Sada su deca veća, idu u školu i znam da ću uskoro moći da počnem da osvajam neku novu planinu”, objasnila je i dokazala da je i najuspešnijim ženama na svetu ponekad teško priviknuti se na novu važnu životnu ulogu.

Izvor: index.hr

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime