Video koji je osvojio internet: Kako jedan običan dan vidi mama, a kako dete?

0
Foto: screenshot

Koliko puta ste osećale grižu savesti jer ste imale osećaj da se taj dan niste posvetile deci koliko ste htele? Večito rastrzane između kuće, posla, veša, čini se da vremena nikad nije dovoljno. Pitate se da li ste tog dana deci bili dovoljno posvećeni, da li ste im pokazali dovoljno ljubavi, ili su ona osećala da ste nervozni i bez snage?

A stvarnost nije uvek samo crna ili bela. Dok se mama najčešće oseća umorno pokušavajući da sve postigne i pred očima su joj samo oni teški momenti, uspomene njene dece pokazuju nešto sasvim drugo. Deca se sećaju samo lepih trenutaka i najčešće uživaju u danu koji je protekao. Ona grade uspomene, a da mi toga najčešče nismo ni svesni.

Ono što je nama, odraslima, možda normalno, za decu je magija.

Za njih je to, možda, najbolji dan u životu. I budimo iskrene, mi mame često nismo ni svesne koliku magiju stvaramo u životima naše dece. Pogledajte ovaj video, sigurne smo da će vam naterati suze na oči.

Posle ovog video-klipa svaki put kad ste imale težak dan setite se da je vašim malim bićima jedino potrebna ljubav i vaš osmeh. I ne zaboravite da čestitate sebi na svim divnim momentima koje ste priuštili svojoj deci. Ma koliko vam se neke stvari činile beznačajne, za decu su možda čitav svet!

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime