Učiteljica đacima dala spisak zadataka za letnji raspust i svi joj se divimo

0

Dok bi većina na domaći tokom raspusta prevrnula očima, ove će, sasvim sigurno, klinci rado ispuniti!

Ivona Adžić je učiteljica koje će se sasvim sigurno i deca i roditelji uvek sećati sa osmehom, čak i kada škola bude daleko iza njih – zbog načina na koji radi sa učenicima tokom školske godine, a posebno zbog toga što im je za letnji raspust dala poseban domaći zadatak.

Ona je, naime, napisala spisak “obaveza” koje njeni učenici moraju da ispune pre nego što se u septembru vrate u školske klupe.

Ipak, dok bi većina na domaći tokom raspusta prevrnula očima, ovaj će sasvim sigurno klinci rado ispuniti.

“Stekni dva nova druga, igraj na kiši, vidi jedan zalazak sunca, reci nekome da ti je drag i da ga voliš, gledajući ga u oči, smej se dok te ne zabole obrazi i stomak” – ovo su samo neke od stavki ovog domaćeg zadatka koji je Ivona zadala svojim učenicima, a koji su oduševljeni roditelji podelili na društvenim mrežama.

Na ovom spisku nalazi se 40 zaduženja, stoji i napomena da nije obavezno rešiti baš sve zadatke, ali bar polovinu moraju. Sigurni smo da će vrlo rado uraditi sve stavke.

“Mnoge stvari od navedenih bi trebalo i mi odrasli da uradimo. Predivno napisano”, stoji u jednom od komentara.

“Mi smo se ozbiljno bacili na ispunjavanje domaćeg zadatka! I baš uživamo i puno se grlimo”, zaključila je jedna mama.

Očigledno dirnuta pozitivnim reakcijama na njen domaći zadatak koji sada hiljade roditelja dele po mrežama, oglasila se i sama učiteljica.

“Hvala vam puno svima! Želela sam da svojoj deci pokažem da sitnice život znače, ali drago mi je da se svima dopada, pa izvolite, zabavite se i uživajte u raspustu”, napisala je Ivona Adžić.

Izvor: Noizz.rs

Povezani Postovi

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime