Tamara Dragičević – Zajedničko vežbanje sa ćerkicom Stašom (VIDEO)

0
Foto: printscreen instagram.com

Od kako se pojavila na našoj sceni, publika je odmah zavolela Tamaru Dragičević. Šarmantna glumica pleni svojom neposrednošću i talentom, a, iako je još uvek veoma mlada, do sada je ostvarila brojne zapažene uloge.
Ona je pre skoro dve godine postala mama preslatke devojčice Staše, koju je dobila u braku sa svojim partnerom, takođe glumcem Petrom Benčinom.
Na društvenim mrežama, Tamara često informiše svoje fanove o tome kako protiče jedan njen dan kao mame i glumice, a ponekad objavljuje i simpatične fotografije sa svojom preslatkom mezimicom.

S obzirom na to da je za jednu glumicu veoma važno da bude u formi kako bi izdržala sve zahtevne scene i uloge, Tamara redovno vežba. A ko joj u tome pravi društvo, pokazala nam je na instagramu. Naime, Tamara je objavila neodoljiv video gde se vidi da ona i ćerkica Staša zajedno vežbaju.

U videu glumica i ćerka rade trbušnjake, ali se pritom i odlično zabavljaju. Glumica je video postavila u nedelju, pa vidimo da za Tamaru ne važi ni pravilo da se nedeljom obično odmara.

Mi podržavamo ovakve glumičine aktivnosti, jer mislimo da nema boljeg načina da deca razviju dobar odnos prema zdravom životu, nego vežbajući zajedno sa roditeljima.

Bravo za Tamaru!

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime