Sve o MamaKlik.rs portalu

0

Impresum

Glavna i odgovorna urednica
Jasmina Gavrilov Dražić,
jasmina@mamaklik.rs

Spoljni saradnici:

Dragana Martinović
Jovana Kešanski
Erna Bučinski
Zora Knežević (dizajn)

Stručni saradnici:

Mirjana Marković, dečiji psiholog
Marica Gavrilov, školski psiholog
Aleksandra Vranešević, profesor sporta, fitnes instruktor – Mama Fit concept
Dr Milan Stojanović – medicinski konsultant

Kontakt: redakcija@mamaklik.rs

Uslovi korišćenja:

MamaKlik.rs je portal nastao u želji da pruži novije i proverene informacije iz domena medicine, pedagogije, psihologije, sporta i dr. Sajt je namenjen pre svega majkama i trudnicama, ali može biti vrlo koristan i svima onima koji se bave decom, obrazovanjem, vaspitanjem, zdravstvenim radom, kao i onima koji sarađuju sa trudnicama ili majkama.

Na sajtu se nalaze autorski tekstovi, tekstovi koji su proizvod zajedničkog rada u redakciji mamaklik.rs, kao i tekstovi iz drugih izvora. Autorski tekstovi biće potpisani imenom i prezimenom autora (opciono dodatak nadimka, linka ka autorovom ličnom sajtu, jutjub kanalu i sl). Tekstovi potpisani sa mamaklik.rs proizvod su zajedničkog rada zaposlenih u redakciji, te će tako i biti potpisani. Preuzeti tekstovi drugih medija i izvora biće potpisani u skladu sa uslovima korišćenja koje propisuje pomenuti medij.

Autorske tekstove kao i tekstove koji su proizvod redakcije mamaklik.rs drugi medij može preneti uz jasno navođenje autora i stavljanje linka na kraju ili početku teksta ka mamaklik.rs portalu. Zabranjeno je menjanje teksta u smislu da se izgubi njegov smisao, da se izgubi tačnost informacija ili da novonastale informacije u tekstu budu u suprotnosti za osnovnim tekstom.

MamaKlik.rs portal će svojim primerom pokazati da se zalaže za poštovanje autorskih prava i nastojimo da prikažemo koliko su nam ona značajna.

Shodno tome, sve fotografije na sajtu preuzete su od dozvoljenih izvora (sajtova na kojima imamo pretplatu ili sajtova za besplatno preuzimanje fotografija). Kada je autor fotografija neki drugi medij ili privatna arhiva, biće posebno navedeno, a te fotografije biće preuzete uz odobrenje drugog medija. Lične fotografije autora nekog teksta, fotografije na kojoj su deca, sam autor ili članovi njegove porodice biće posebno obeležene i njih nije moguće preuzeti bez prethodne pismene saglasnosti autora.

Komentarisanje tekstova na portalu mamaklik.rs je poželjno i dozvoljeno. U cilju poštovanja prava i razvijanja kulturnog dijaloga, neće se objavljivati komentari koji sadrže govor mržnje, uvrede po bilo kojoj osnovi, propagiranje političke ideologije, kao ni vređanje autora teksta ili nekog drugog korisnika ili komentatora.

Direktne pretnje drugim korisnicima, subjektima novinarskog teksta, autorima i članovima redakcije su zabranjene, a u ekstremnim slučajevima mogu da budu i razlog za podnošenje prijave nadležnom organu. Redakcija mamaklik.rs zadržava pravo da ovakve uvredljive komentare na objavi.

U komentarima se ne dozvoljava postavljanje sadržaja pornografskog, političkog ili reklamnog karaktera.

Marketing

Dopada vam se ovo što radimo? Imate predloge, primedbe, pohvale? Želite da sarađujemo? Obratite nam se na redakcija@mamaklik.rs

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime