Serena Vilijams – slavlje u čast dolaska bebe

1
Photo: instagram

U Americi je popularan trend da trudnice neposredno pre porođaja organizuju “bejbi šauer”, odnosno darivanje bebe. Ovome nije odolela ni slavna teniserka Serena Vilijams.

Ona je organizovala proslavu u Vest Palm Biču, na Floridi. Na zabavi su bile njene najbliže prijateljice, a među njima i poznate ličnosti –  Eva Longorija, američka pevačica i glumica Sijara i pevačica Keli Rouland.

Serena i njene gošće su uživale u proslavi čija su tema bile “pedesete”, a sudeći po slikama na društvenim mrežama vidimo da su se sjajno zabavile. Na sebi su imale haljine, suknje i zavezane košulje baš kako se i tad nosilo. Oko kose su zavezale marame, a Serena je napravila i pin up frizuru.

 

Serena misli da nosi devojčicu

Serena Vilijams i njen verenik Aleksis Ohanijan, osnivač popularne društvene mreže Redit žele da pol bebe saznaju na porođaju. Slavna teniserka ima osećaj da nosi devojčicu.

“Serena je trudna osvojila Australijen open i zbog toga oseća da nosi devojčicu” izjavio je Aleksis. On je dodao i da mu je Serena jednom prilikom priznala:”Ova beba je svašta prošla i sve podnela kao šampion, a samo žena može da bude toliko jaka da izdrži to”.

Slavna teniserka bi trebalo da se porodi krajem avgusta ili početkom septembra.

MamaKlik.rs

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime