Poznate ličnosti sa stvarno velikim porodicama

0

Kada je reč o potomstvu, većina parova će se izjasniti da su dva deteta onaj optimum kojem teže, a u poslednje vreme neretko viđamo i ponosne roditelje troje ili četvoro mališana. Pogledajte koji su se sve poznati parovi odlučili da iskorače van proseka i naprave baš velike porodice:

1. Tori Spelling

Nakon 10 godina braka, zvezda serije Beverly Hills Tori Spelling i njen suprug Dean McDermott nastavljaju da povećavaju svoju porodicu, a trenutno imaju petoro dece! Roditelji Liama (9), Stelle (8), Hattie (5) i Finna (4) nedavno su dobili i sina, imena Beau Dean McDermott. “Zaljubljeni smo u novu bebu. On je pravi blagoslov i njegova braća i sestre su presrećni što su ga dobili! Svi smo zaista zahvalni za našu veliku, lepu i zdravu porodicu”, kaže Tori.

2. Chris O’Donnell


Možda ga znate kao Robina iz filma Batman Forever, Finna iz Grey’s Anatomy ili kao specijalnog agenta G. Callena iz serije NCIS: Los Angeles, ali za Lily, Christophera, Charlesa, Finleyja i Maeve, on je nabolji tata na svetu.

3. Kris Jenner

Kris Jenner je stvorila porodicu sa advokatom Robertom Kardashianom, u kojoj su dobili Kourtney, prepopularnu Kim, Khloé i Roberta, pre nego što se udala za olimpijca Brucea Jennera. Sa Bruceom je (pre nego što Bruce postao Caitlyn) dobila kćerke Kendall i Kylie. Ako računate četvoro dece iz njihovih prethodnih brakova, i dvoje zajedničkih, to je ukupno desetoro dece za mamu Kris! Deo je stao na fotografiju iznad.

4. Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina i Brad će imati pune ruke posla oko odgoja njihovo šestoro dece. Zajedno imaju tri usvojena deteta – Maddoxa, Paxa i Zaharu, te troje biološke dece – Shiloh, Knoxa i Vivienne. Bez obzira na celu frku oko razvoda ovog slavnog para, odlično se slažu kada je reč o dobrobiti njihovih mališana. Pitt je za CNN izjavio: “Cela situacija me jako rastužuje, ali ono što je sad najvažnije jeste dobrobit naše dece”.

5. Jamie Oliver

Poznati kulinarski mag Jamie Oliver je super zauzet i unutar i van kuhinje, jer on i njegova supruga Jools imaju petoro mališana! I svi oni imaju maštovita imena, što znači da ćale Oliver nije kreativan samo kad mućka egzotične namirnice. Na fotki su Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow, Buddy Bear Maurice i beba River Rocket Oliver.

6. Lauryn Hill

Popularna pevačica ima petoro dece sa Rohanom Marleyjem, sinom legendarnog Boba Marleya: Ziona Davida, Selah Louise, Joshuu Omarua, Johna Nestu i Sarah. Godine 2011. rodila je sina kojeg je nazvala Micah, ali znatiželjnoj javnosti nije otkrila identitet njegovog oca. Najzanimljivije od svega je to što je mlada Lauryn Hill početkom ove godine postala i baka.

7. Eddie Murphy

Zvezda holivudskih komedija Eddie Murphy je tata devetoro dece! Sa svojom prvom suprugom Nicole Mitchell ima ih petoro, a to su: Bria, Miles, Shayne, Zola i Bella. Ima i dva sina, Erica i Christiana, iz druge dve veze, ali i kćerku Angel koju je rodila članica Spice Girls Melanie Brown. Sa poslednjom devojkom, modelom Paige Butcher, dobio je kćerku Izzy Oona u maju 2016. godine.

8. Kevin Costner

Oskarovac Kevin Costner tata je sedmoro dece. Annie, Lily i Joe su deca koju je dobio sa prvom suprugom Cindy Silva; zatim je postao otac Cayden, Hayes i Grace sa Christine Baumgartner. Nedavno je dobio sina Liama sa devojkom Bridget Rooney.

9. Mel Gibson

Pre nego što je postao poznat, Mel Gibson se oženio sa Robyn Denise Moore sa kojom je dobio sedmoro dece: Hannah, Edwarda, Christiana, Williama, Louisa, Miloa i Thomasa. Sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorievom je dobio kćerku Luciju, a sada je u dvogodišnjoj vezi sa scenaristkinjom Rosalind Ross sa kojom je ovog januara ponovo postao otac, poželivši dobrodošlicu sinu Larsu Gerardu Gibsonu. Računajući na prste ili putem digitrona rezultat je isti – devetoro mladih Gibsona!

10. Natalia Vodianova

Ruski supermodel Natalia Vodianova je mama petoro mališana! Najmlađi sin Roman rođen je sredinom 2016. i drugo je dete koje ima sa partnerom Antoineom Arnaultom. Njihov stariji sin zove se Maxim, a tu su i Lucas, Viktor i Neva, iz njenog prethodnog braka s Justinom Portmanom.

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime