Porodila se Ivana Maksimović i za sina sačuvala matične ćelije

0

Naša poznata streljašica Ivana Maksimović porodila se juče u večernjim časovima i na svet donela zdravog sina koji je na porođaju imao 3100 g. Ivana se porodila u KBC Zvezvdara u Beogradu, a njen suprug košarkaš Danilo Anđušić je sve vreme bio uz svoju suprugu. Mama i beba se osećaju dobro.

Ivana i Danilo su za svog sina već doneli jednu od najvažnijih odluka – da sačuvaju matične ćelije na porođaju.

Oni su odlučili da svoje poverenje poklone Švajcarskoj banci matičnih ćelija – Swiss Stem Cell Biotech. 

Ivana je u nedavnom intervjuu za MamaKlik rekla zbog čega su se ona i Danilo odlučili da svoje poverenje poklone baš ovoj banci: 

– Švajcarska banka matičnih ćelija ima prestižnu Fact NetCord akreditaciju koja obezbeđuje čuvanje matičnih ćelija po najvišim standardima. Kada smo se odlučili za taj korak, dugo smo istraživali i razmišljali kome da ukažemo naše poverenje. Tih dana je u našoj zemlji donet Zakon po kome samo banke sa Fact NetCord akreditacijom mogu da posluju i izvoze matične ćelije beba i od tada za nas više nije bilo dileme – izjavila je Ivana Maksimović. 

O značaju čuvanja matičnih ćelija, Ivana je tom prilikom izjavila:

– Kao sportisti, oboje znamo da je zdravlje osnov svega. Misleći na budućnost našeg deteta, odlučili smo se za čuvanje matičnih ćelija. Na to gledamo kao na neki zalog za budućnost. Želimo da mu odrastanje bude bezbrižno i sigurno, jer samo kada si zdrav možeš da ostvariš sve što naumiš – zaključila je Ivana. 

Danilo Anđušić je pre par dana na društvenim mrežama podelio fotografiju koja je oduševila sve, a na kojoj se vidi kako se poznati par priprema za dolazak sina.

Ivana i Danilo važe za jedan od najzaljubljenijih parova među poznatima. Već nekoliko godina su u vezi, a sin je došao uoči treće godišnjice braka.

Srećnim roditeljima čestitamo!

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime