Novak Đoković u teniskom meču sa svojim sinom (FOTO)

0
Foto: printscreen instagram.com

Naš najpoznatiji teniser, Novak Đoković svo svoje slobodno vreme voli da provede u društvu svoje porodice – supruge Jelene, trogodišnjeg sina Stefana i osmomesečne ćerkice Tare. Porodica Đoković vodi aktivan život, pa u onim fotografijama koje dele sa fanovima, ih često možemo videti kako skijaju, šetaju šumom ili džogiraju. 

Novakov sin Stefan je, kao i većina dece, živahan i spretan. A ima li boljeg načina da se deca zabave i bave sportom, od toga da vežbaju sa svojim roditeljima?! Još i ako je uz to tata profesionalni sportista, ima li boljeg partnera za rekreaciju?

Jelena Đoković je zabeležila jedan dirljiv trenutak, a fotografiju je okačila na svoj instagram profil – na njoj je Novak sa Stefanom na terenu za tenis. Obojica su sportski obučeni, imaju rekete, a na fotografiji se vidi i kako se tata i sin sportski pozdravljaju.

Pre dva dana je naš najtrofejniji teniser odneo prvu pobedu u Monte Karlu. Ova pobeda je Novaku veoma značila, s obzirom na to da se u poslednje vreme borio sa povredama, padom forme i promenom trenera. A ovaj pobednički meč je pratila i njegova mezimica Tara.

Verujemo da je Novaku vetar u leđa dalo i to što zna da za njega navija njegova osmomesečna ćerkica.

 

MamaKlik.rs

Povezani Postovi

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime