Neodoljiva božićna fotografija princa Vilijama i Kejt Midlton sa decom (FOTO)

0

Srećan Božić iz Kembridža! Princ Vilijam i Kejt Midlton objavili su neodoljivu božićnu fotografiju zajedno sa svoje troje dece – princom Džordžom, princezom Šarlot i malenim princom Luisom. Kesingtonska palata objavila je ovu razglednicu na svojim nalozima na društvenim mrežama i uz nju napisala “Vojvoda i Vojvotkinja od Kembridža sa radošću objavljuju novu božićnu fotografiju svoje porodice”.

Fotograf zadužen da ovekoveči ovaj trenutak bio je Met Porteus, koji je do sada već nekoliko puta slikao Vilijama, Kejt i njihovu decu.

Najmlađi član porodice, sedmomesečni princ Luis, sve je oduševio na setu. Na fotografiji on izgleda neodoljivo dok se smeška u kameru i drži svoju mamu za ruku. Na fotografiji vidimo i razigranog princa Džordža u gumenim čizmama i princezu Šarlot koja pomalo stidljivo pozira.

Ono što je oduševilo brojne fanove je to što su svi članovi kraljevske porodice bili obučeni u džins i tako izgledali neformalnije i opuštenije.

Prethodne nedelje kraljevska porodica je završila sve zvanične obaveze kako bi se posvetila praznovanju Božića. Princ Džordž je trenutno na raspustu sa školom, a i trogodišnjoj princezi Šarloti su se završile obaveze u vrtiću.

Prema tradiciji, britanska kraljevska porodica Božić dočekuje u krugu najbližih članova, te tako kraljica Elizabeta i kralj Filip Božić proslavljaju sa svojim unucima, praunucima i sa svoje četvoro dece, od kojih je najpoznatiji najstariji princ Čarls. Njega prati supruga Kamila i sinovi Vilijam sa suprugom Kejt i decom i Hari sa trudnom suprugom Megan. Ove godine specijalnu božićnu pozivnicu od kraljice Elizabete dobila je i mama Megan Markl, Dorija Regland, te će cela porodica biti na ukupu za Božić.

 

 

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime