Nataša Bekvalac rodila ćerkicu i objavila fotografiju iz porodilišta (FOTO)

1
Foto: screenshot instagram.com

Juče se u popodnevnim časovima porodila pevačica Nataša Bekvalac. Na svet je donela devojčicu, kojoj su ona i njen suprug Luka Lazukić odlučili da daju ime Katja.

Danas je Nataša na svom instagram profilu objavila fotografiju iz porodilišta i uz nju napisala “Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem💖💕💗💓💞Juče u 16:27 rodila sam KATJU💕…Hvala vam na ljubavi, lepim rečima i željama, podršci💜 “.

Uz fotografiju je Nataša dodala i natpise “Samo se srcem dobro vidi” i “Ne postoji srećnija žena na svetu od mene”.

Prema pisanju nekih medija, Nataša se porodila carskim rezom u privatnom porodilištu na Novom Beogradu, a sve vreme uz nju je bio njen suprug. Porodica će slavlje povodom dolaska malene Katje upriličiti u svom domu nadomak Novog Sada, u koji su se Nataša, Luka i Natašina ćerka Hana skoro preselili.

Foto: screenshot instagram.com

Nataša i Katja se osećaju dobro, a očekuje se da krajem sledeće nedelje izađu iz porodilišta.

Mnogi prijatelji već su čestitali srećnim roditeljima, a Natašina sestra Dragana na svom instagram profilu je napisala “Postala sam tetkača još jednog anđela…Rodila se Katja”, a zatim dodala da čestita svojoj sestri i zetu i da ih mnogo voli.

Nataša je pre nekoliko dana upriličila zabavu povodom skorog porođaja, gosti na zabavi su bile njene sestre, njihova deca i muževi, a kako je sve to izgledalo možete pogledati OVDE.

MamaKlik.rs

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime