Najiščekivaniji blizanci na svetu

0
Tačno mesec dana nakon porođaja, 14. jula, pevačica je na svom instagram profilu objavila fotografiju gde u raskošnom svilenom ogrtaču, kreaciji modne kuće Palomo Spain u naručju drži svoje blizance – dečaka Sir Kartera i devojčicu Rumi Karter. Na glavi ima sa plavi til i istoji ispred bogatog cvetnog oltara. Stajling za ovu fotografiju je osmislila stilistkinja Zerina Akers.
Fotografija se tematski nadovezuje na onu koju je Bijonse objavila u februaru, a kojom je potvrdila trudnoću. A upravo ta fotografija ima najviše lajkova u istoriji instagrama, ukupno preko 11 miliona.

Photo credit: Beyonce/Instagram

Zanimljivo je da su Bijonse i Džej Zi su u junu zaštitili imena Sir i Rumi Karter, tako da niko ne može da ih koristi za kozmetiku, aksesoare za bebe, priveske za ključeve, šolje, flašice za vodu, trake za kosu, karte za igranje, torbe i sportske lopte. Niko osim njih, naravno. Isto su uradil i sa imenom prve ćerkice Blu Ajvi.

Fotografija pevačice i njenih jednomesečnih blizanaca za sada ima skoro 10 miliona lajkova, te verujemo da će po broju lajkova sigurno premašiti fotografiju Bijonse i njenih blizanaca još dok su bili u stomaku.
MamaKlik.rs

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime