Konačno: Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda potvrdila trudnoću

0

Trudnoća manekenke Geogrine Rodrigez (23), devojke jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijna Ronalda (32) više nija tajna. Ona je višemesečna nagađanja potvrdila u ekskluzivnom intervjuu za špnaski magazin !Hola. U fotografijama za ovaj magazin, ponosno je pokazala svoj stomačić.

Georgina je za !Hola takođe izjavila:”Veoma sam porodična osoba i mnogo volim decu”. Takođe i slavni fudbaler često ističe koliko mu porodica znači i da voli što njegova porodica broji mnogo članova.

 

Kristijano Ronaldo već ima troje dece koje je dobio uz pomoć surogat majke. Najstariji sin Kristijano Junior ima sedam godina, a pre nešto više od mesec dana fudbaler je na svoj instagram profil postavio sliku svojih blizanaca Eve i Matea, koji sada imaju oko dva meseca.

 

Iako se već dugo spekilisalo o trudnoći devojke slavnog fudbalera, par do sad to nije potvrđivao. Mediji su i u 2016. godini nagađali o Georgininoj trudnoći, no ove informacije bile su netačne.

Nakon što je Geogrina Rodrigez potvrdila trudnoću za novine, nije dugo prošlo, već smo dobili i prve paparaco fotografije njenog trudnićkog stomaka. Par je uslikan kako se odmara na jahti usidrenoj na obali kod Ibice.

 

Više paparaco fotografija možete pogledati ovde

Želja Kristijana Ronalda za velikom porodicom polako se obistinjuje.

MamaKlik.rs

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime