Ivana Maksimović – letnje izdanje neodoljive trudnice

0
Foto: screenshot instagram.com

Reprezentativka Srbije i osvajačica Olimpijske medalje u streljaštvu, Ivana Maskimović Anđušić uživa na moru u Španiji sa svojim suprugom, košarkašem Danilom Anđušićem.

Ona i njen suprug već tri godine uživaju u skladnom braku, a njihovu sreću će dodatno uvećati i prinova koju očekuju krajem godine. Ivana i Danilo su često u intervjuima isticali kako jedva čekaju da postanu roditelji. Naša sportiskinja, koja je za Srbiju osvojila jubilarnu 100. olimpijsku medalju, u jednom intervjuu je rekla kako joj ne bi bio problem da pauzira sa streljaštvom i kako bi se posvetila porodici i deci.

Da Ivana zaista i uživa u trudnoći možemo da vidimo na fotografijama koje sa svojim fanovima deli na svom instagram profilu. Ona, kao i sve trudnice – blista nekom posebnom lepotom.

 

Ivana je juče jednom svojom objavom podržala sve trudnice. Ona je, naime istakla kako joj je ranije bilo veoma važno kako će da izgleda na plaži, ali su se ove godine stvari promenile. Napisala je kako ovog leta nema ni trbušnjake, ni zategnute noge, ali da ima nešto najvažnije – bebu koju čeka.

Mi takođe mislimo da fizički izgled pada u drugi plan pred radošću i lepotom kojom isijavaju trudnice. Zato i vi, drage trudnice, ovog leta nabacite osmeh na lice – i vi, kao i Ivana imate najbolji “modni dodatak” na plaži.

Jasmina Gavrilov Dražić

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime