Ivana Maksimović Anđušić – Poslednje pripreme pred dolazak sina

0

Naša proslavljena streljašica Ivana Maksimović i njen suprug, poznati košarkaš Danilo Anđušić odbrojavaju dane do rođenja svog sina. Za MamaKlik su izjavili da je termin za porođaj sredinom novembra i da su oboje podjednako uzbuđeni i srećni što se ovaj, za njih, veliki dan približava.

Deveti mesec je počeo pun entuzijazma, uzbuđenosti i iščekivanja. Strah je iščezao, a zamenilo ga je nestrpljenje da što pre upoznam svoje malo čudo. Sada, kada bebirona očekujemo svaki čas, mogu reći da sam zaista uživala u svojoj trudnoći, u njenoj lakoći i to sve zajedno sa svojim suprugom zbog čije podrške sam neizmerno zahvalna – izjavila je Ivana za MamaKlik.

Kako joj je sport od malena u krvi, Ivana se trudila da bude aktivna trudnica i da redovno vežba. Pohađala je časove prenatalne joge za koju kaže da joj mnogo pomaže da bezbrižno prolazi kroz trudničke dane.

Foto: screeshot/instagram.com

Verujemo da joj je fizička aktivnost pomogla da i u devetom mesecu blista i izgleda kao prava srećna i zadovoljna trudnica. Tome je nesumnjivo doprinela i ljubav koju Ivana dobija od svog supruga, košarkaša Danila, a koja je vrlo vidljiva – bilo da ovaj par sretnete negde uživo u šetnji Beogradom, ili da pogledate neku njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Ljubav isijava iz njihovih pogleda!

A upravo su Ivanini i Danilovi fanovi na društvenim mrežama ti koji sa nestrpljenjem čekaju svaku objavu ovog para. Oni uživaju da, kroz fotografije, prate Ivanine trudničke dane i zajedno sa njom čekaju dan kada će objaviti da je njen mališan konačno došao na ovaj svet.

Ivana i Danilo važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Verili su se 2014. godine, a venčali godinu dana kasnije na Santoriniju. Ne treba da čudi što je Ivana Maksimović miljenica nacije – uz brojne medalje sa svetskih i evropskih prvenstava, Srbiji je na Olimpijskim igrama donela i jubilarnu, stotu medalju. Takođe, nosila je i zastavu naše zemlje na otvaranju Olimpijskih igara u Riju. Uz podršku svog supruga, živi najlepše trenutke svoga života. 

Nama ostaje samo da uživamo gledajući ovaj divan par kako neguje svoju ljubav i gradi svoju porodicu.

MamaKlik.rs

 

.

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime