Fotografija na kojoj stjuardesa doji uplakanu bebu putnice oduševila svet (FOTO)

0
Foto: pixabay.com

Stjuardese i stjuarti su tu da nam pomognu da nam ugodnije prođe let avionom. Međutim, kao i svakom ko radi sa ljudima, tako se i njima na poslu mogu desiti neverovatne priče. Mlada stjuardesa Patriša Organo imala je baš takav jedan, poseban dan na poslu. A zbog svog postupka postala je prava zvezda Interneta.

Ona je, naime, podojila bebu jedne putnice.

Patriša svoju priču počinje ovako:

– Juče pre poletanja sam bila raspoređena na kvalifikacionom letu kako bih postala punopravna stjuardesa. Mislila sam da će mi taj let baš zbog toga biti poseban, jer predstavlja važan korak u mojoj karijeri. Sve je išlo glatko dok nisam čula plač jedne bebe. Plač koji vas tera da preduzmete nešto. Otišla sam do majke bebe i pitala da li je sve u redu – počinje svoju priču Origano. 

Stjuardesa dodaje da joj je majka bebe suznih očiju rekla da je ostala bez dohrane za bebu, jer je celu noć provela na aerodromu. Beba je sve više plakala, a ostali putnici su sve više gledali u njihovom pravcu.

– Osetila sam nemir u srcu, na letu nemamo ad mleko za bebe i bilo mi je žao što je beba gladna. A onda sam pomislila – postoji jedna stvar koju mogu da učinim za ovu bebu – da joj ponudim svoje mleko. I tako sam ponudila majci da joj podojim bebu – dodaje Patriša.

Organo je i sama majka devetomesečne devojčice Jade pa joj je bilo jasno kako se putnica sa detetom koje neutešno plače, u tom trenutku osećala.

Na njeno iznanađenje, majka bebe je bez razmišljanja prihvatila stjuardesinu ponudu.

Stjuardesa, mama i beba su otišle u zadnji deo aviona i beba je počela da sisa. Videlo se olakšanje u majčinim očima. Beba je sisala sve dok nije zaspala. Tada se mama vratila sa bebom na svoje mesto, a pre nego što je ljubazna stjuardesa otišla, majka ju je čvrsto zagrlila i zahvalila joj se.

– Imala sam tačan predosećaj – let će biti poseban, ali ne zbog toga što ću se kvalifikovati za višu stjuardesu, već zbog toga što sam bila u prilici da pomognem jednoj mami i njenoj bebi. Dojila sam nepoznatu bebu na letu, nije li to neverovatno?! Mogu samo da kažem – Hvala bogu što nam je dao mogućnost dojenja, jer osim svojoj bebi, tako možemo pomoći i nekoj drugoj mami. – zaključuje stjuardesa Patriša.

Mi čestitamo stjuardesi na ovom divnom gestu pomoći. Divno je kad ti druga mama od srca pomogne

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime