MamaKlik saznaje: Da li su klijenti Cryo-Save banke matičnih ćelija zaista ugroženi?

0

Roditeljski poral Bebac.com objavio je danas tekst naslova “Blokirani računi kompanije Cryo-save” u kom navode da su, prema zvaničnim podacima Agencije za privredne registre i Narodne banke Srbije računi ove banke matičnih ćelija u blokadi, a da trenutno dugovanje iznosi 126.684 dinara.

Na sajtu Bebac navode da direktor Cryo-Save kompanije Zoran Purković nije odgovarao na njihove pozive.

Želeći da proverimo istinitost ovih navoda, kao i to kako će ova informacija, ako je tačna, da utiče na njihove klijente, pozvali smo Cryo-save. Javila nam se njihova radnica, koja se predstavila kao Marija i rekla:

– Ne znam šta da vam kažem. Nije to ništa neobično, a uostalom, naši klijenti ionako sva plaćanja uplaćuju Ženevi, tako da oni sa tim nemaju veze. 

Na naše pitanje šta podrazumeva pod tim da to nije ništa neobično, Marija je ponovila da to sa klijentima nema veze, a da ćemo za sve dalje izjave morati da sačekamo ponedeljak i početak radnog vremena kada možemo da zovemo direktora ove kompanije.

Ovih dana na intenetu je vrlo aktivna reklama u kojoj Cryo-Save nudi čuvanje matičnih ćelija iz pupčanika uz neobično veliki popust od 470 evra.

Nadamo se da će se neko od nadležnih iz ove kompanije obratiti svojim klijentima, ali i javnosti zaintesovanoj za slučaj. Od banke matičnih ćelija roditelji očekuju poverenje, sigurnost i transparentan odnos.

Najmanje što može da uradi jedna kompanija kojoj roditelji poveravaju ono najvrednije – matične ćelije svog novorođenčeta, jeste da se potrudi da njihovi klijenti budu bezbrižni – i pre ponedeljka.

MamaKlik.rs

 

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime