Besplatna radionica “Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta”

0

Pravilna ishrana i hidracija je od ključne važnosti za rast i razvoj deteta. Odgovarajuća ishrana tokom perioda najintenzivnijeg rasta omogućiće detetu da njegov mladi organizam dostigne svoj pun potencijal.

Hranu i voda koju birate za vaše dete u najranijem uzrastu utiče na njegov rast, energetski nivo, raspoloženje, otpornost ka bolestima, koncentraciju i sveobuhvatni psihofizički razvoj.

Pravilan odabir namirnica, od uvođenja nemlečne hrane sve do polaska u školu, je važan period kome treba posvetiti posebnu pažnju.

Centar za mame i Rosa vas pozivaju na besplatnu radionicu „Pravilna ishrana i hidracija beba i dece predškolskog uzrasta“ na kojoj možete saznati sve o optimalnoj i zdravoj ishrani od navršenih 6 meseci do detetove 6. godine života.

Radionicu drži Prim. dr med. Jasminka Komnenović, međunarodno priznata pedijatrica nutricionistkinja sa velikim brojem naučnih i stručnih referenci. Jedna je od retkih pedijatara i pedijatrica na ovim prostorima koja se bavi i prevencijom i problemima u vezi sa ishranom odojčadi i male dece. Njena knjiga „Od prvog obroka do školske užine”, najprodavanija je u ovoj kategoriji i proglašena vodećom u regionu.

O važnosti hidracije i odgovarajućem unosu vode, za pravilan rast i razvoj dece, govoriće nutricionista Ljubiša Knežević, predsednik Društva nutricionista – dijetetičara Srbije i šef odeljenja za dijetetiku i ishranu u KBC „ Zvezdara.

DATUM: 15. maj

VREME: 17.30- 19.30

MESTO: Beograd, Hotel Royal Inn, Kralja Petra 56

Radionica je besplatna i organizuje je Centar za mame uz podršku brenda Rosa. Mesta su ograničena, a prijave su obavezne na info@centarzamame.rs

MamaKlik.rs/Centar za mame

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime