Beograd: Besplatan čas joge za trudnice i predavanje o dojenju

0
Foto: promo

Povodom Međunarodnog dana joge, Udruženje “Volim jogu – Joga za trudnice i mame” organizuje besplatan čas za buduće mame.

Ovaj čas namenjen je trudnicama koje žele da se što bolje pripreme za porođaj i dolazak bebe na svet, kao i da upoznaju prenatalnu jogu. Vežbanje joge tokom trudnoće utiče na brži i lakši porođaj, smirenost i psihofizičku spremnost. Ona pomaže trudnicama da opuštene zakorače u novu životnu ulogu.

Čas će biti održan u četvrtak 21. juna 2018. u Konferencijskom centru Envoy, na Dorćolu u ulici Gospodar Jevremova broj 47, u Beogradu. Čas počinje u 19 časova, a vodiće ga Nataša Borota, babica, instruktorka Hatha joge i Prenatal joge.

Foto: promo

Nakon časa joge, biće organizovana promocija i podela priručnika Trudnoća i porođaj. Ovaj priručnik je za sve buduće roditelje priremila Švajcarska banka matičnih ćelija – Swiss Stem Cell Bank, jedina banka na našem tržištu koja ima prestižnu Fact NetCord akreditaciju. Priručnik je napisao tim ginekologa, neonatologa i babica, a ima cilj da buduće roditelje edukuje i osnaži.

Učešće na času je besplatno uz prethodnu prijavu preko Facebook stranice Volim Jogu – Joga za trudnice i mame, a broj mesta je ograničen.

MamaKlik.rs

Povezani Postovi

ODGOVORI

Molimo Vas ostavite Vaš komentar
Molimo Vas upište Vaše ime